Wat ik doe

IK GEEF SOFROLOGIE TRAINING 

Persoonlijke begeleiding op jouw maat

Groepssessies ter preventie van stressklachten 

Pascale Crauwels

SOFROLOGE

Op vrijdag kun je terecht in de Medische Groepspraktijk Antwerpen. Deze is gelegen op de Boekenberglei 191-2100 Deurne. Klik hier om op de website te kijken www.homeoca.be

Maak gewoon een afspraak als je vastzit, naar adem hapt of als je je fysiek en/of mentaal ‘over’spannen voelt. In een verkennend gesprek bekijken we eerst de oorzaak van je klachten en leer ik je hoe je je kunt ontspannen. Daarna stellen we een bepaald doel voorop dat je in een paar maanden wil bereiken.Tijdens onze individuele sessies krijg je oefeningen om dagelijks zelf toe te passen. Wees gerust, als je oefent heb je met sofrologie snel resultaat.

Voor een verkennend gesprek dat 1 uur in beslag neemt, betaal je 60 euro. Elke sessie die daarop volgt duurt ongeveer 45 minuten en kost 45 euro. Jongeren en studenten betalen 35 euro. Als je aan je arts een kine voorschrift van 9 beurten vraagt, wordt een gedeelte door je ziekenfonds terugbetaald.

Er zijn regelmatig groepslessen waaraan je kunt deelnemen. Daar word je stap voor stap in de methode Caycedo ingeleid.

Ik geef ook sofrologie in bedrijven. Het thema kan variëren van  ‘rustig blijven in stressvolle situaties, omgaan met een ‘te’ hoge werkdruk … voorkomen van burn out’. Kortom technieken voor ‘meer welzijn op het werk’. Als je me de gegevens van je bedrijf doorgeeft, kom ik graag met een voorstel.

Sofrologie is geschikt om zowel individueel, als in groepen of bedrijven toe te passen

Individueel

Zit je in een negatieve spiraal, bel dan voor persoonlijke begeleiding.

MAAK EEN AFSPRAAK

Groepen

Kom na je werk of tijdens je pauze naar de groepsles. Het helpt je om gemotiveerd te blijven. 

SCHRIJF JE IN

Bedrijven

De rust die er uitgaat na de sessies in bedrijven is fenomenaal. Interesse?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER