Pascale Crauwels

Meer dan 20 jaar geleden begon ik aan mijn basisopleiding sofrologie. Ik had een eigen kinepraktijk, was overwerkt en putte al een hele tijd uit mijn reserves. Maar ik wilde niet luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ik volgde de opleiding sofrologie omdat ik benieuwd was naar de resultaten bij mezelf. Toen ik in 1999 mijn Master diploma behaalde was er geen weg meer terug. Ik was mij bewust van mijn ziekmakende stress en er zou iets veranderen. Nu heb ik balans in mijn leven gevonden. Ik werk nog steeds als kinesiste in loondienst en heb mijn eigen sofropraktijk.

 Voor iedereen

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen via sofrologie de weg tonen om hun gezondheid in eigen handen te nemen. Ik help hen om hun fysiek en mentaal welzijn terug te vinden. Ik hanteer een heel persoonlijke, nuchtere en praktische aanpak. Vanuit mijn eigen ervaring begeleid ik de training heel concreet en pas de technieken individueel of aan mijn doelgroep aan. Ben je gemotiveerd om te oefenen dan merk je snel dat dit werkt en stapelen de resultaten zich één voor één op.

Benieuwd hoe we te werk gaan? Schrijf je in voor een cursus

Nieuwsbrief